Internet Segura IB
logo_govern
Menú

Impartits més de 250 tallers formatius per a infants i joves, mares i pares.

La major part han estat sobre Internet Segura per a infants i joves.

Tallers formatius de l’IB-Jove

Data: 01/09/2014


L’Institut Balear de la Joventut ha impartit més de 250 tallers formatius per a infants i joves, pares i mares durant el primer semestre de l’any. D’aquests, la major part han estat sobre Internet segura i, en segon i tercer lloc, sobre ocupació i projecció professional, metodologia de recerca de feina, educació i socioaddicionns.

Mitjançant aquesta iniciativa de l’Institut Balear de la Joventut més de 6.000 estudiants, pares i mares han obtingut formació i informació sobre qüestions d’actualitat del seu interès, com ara prevenció dels riscs i perills de l’ús d’Internet; com detectar les socioaddiccions; com escollir els estudis a cursar o com preparar-se per cercar feina.

La temàtica, recursos i nivell dels tallers i xerrades s’ajusten a l’edat i conveniència del públic destinatari que són, generalment, alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat, el seu professorat i les seves respectives famílies.

Aquests cursos i tallers són impartits gratuïtament per personal professional i qualificat de l’IB-Jove en la data, horari i lloc proposats pels diferents centres escolars i per les associacions de mares i pares sol·licitants.

De juny a gener d’enguany l’ Institut Balear de la Joventut ha impartit tallers a centres docents de Felantix, Llucmajor, Sa Pobla, Palma, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar, Son Servera, Calvià, Pollença, Alaró, Binissalem, Alcúdia, Sineu, Inca, Marratxí, Selva, Campos i Bunyola.

L’Institut Balear de la Joventut, durant tot l’any, ofereix amés un servei també gratuït d’assessoria i consulta per a joves, tant presencial, com en línea i a través de les xarxes socials, per tal de donar resposta immediata a les consultes sobre estudis i formació, treball i, fins i tot, dubtes de caràcter jurídic i empresarial.